Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8351| Назва: | Інноваційна активність підприємств ресторанного господарства як фактор забезпечення конкурентоспроможності |
| Автори: | Балабаниць, Анжеліка Володимирівна Маркевич, Л. М. |
| Ключові слова: | ресторанний бізнес конкурентоспроможність інноваційна активність |
| Дата публікації: | 2020 |
| Опис: | Балабаниць А. В. Інноваційна активність підприємств ресторанного господарства як фактор забезпечення конкурентоспроможності / А. В. Балабаниць, Л. М. Маркевич // Сучасні технології управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом : матеріали ХІI Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Маріуполь, 25 верес. 2020 р. / за заг. ред. А. В. Балабаниць. – Маріуполь : МДУ, 2020. – С.11–13. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8351 |
| Розташовується у зібраннях: | Балабаниць Анжеліка Володимирівна |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| balab_a_innov_konf_2020_11.pdf | 3,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.