Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8351
Назва: Інноваційна активність підприємств ресторанного господарства як фактор забезпечення конкурентоспроможності
Автори: Балабаниць, Анжеліка Володимирівна
Маркевич, Л. М.
Ключові слова: ресторанний бізнес
конкурентоспроможність
інноваційна активність
Дата публікації: 2020
Опис: Балабаниць А. В. Інноваційна активність підприємств ресторанного господарства як фактор забезпечення конкурентоспроможності / А. В. Балабаниць, Л. М. Маркевич // Сучасні технології управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом : матеріали ХІI Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Маріуполь, 25 верес. 2020 р. / за заг. ред. А. В. Балабаниць. – Маріуполь : МДУ, 2020. – С.11–13.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8351
Розташовується у зібраннях:Балабаниць Анжеліка Володимирівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
balab_a_innov_konf_2020_11.pdf3,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.