Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8351
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБалабаниць, Анжеліка Володимирівна-
dc.contributor.authorМаркевич, Л. М.-
dc.date.accessioned2025-02-04T12:06:38Z-
dc.date.available2025-02-04T12:06:38Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8351-
dc.descriptionБалабаниць А. В. Інноваційна активність підприємств ресторанного господарства як фактор забезпечення конкурентоспроможності / А. В. Балабаниць, Л. М. Маркевич // Сучасні технології управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом : матеріали ХІI Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Маріуполь, 25 верес. 2020 р. / за заг. ред. А. В. Балабаниць. – Маріуполь : МДУ, 2020. – С.11–13.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectресторанний бізнесen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectінноваційна активністьen_US
dc.titleІнноваційна активність підприємств ресторанного господарства як фактор забезпечення конкурентоспроможностіen_US
dc.typeThesisen_US
Розташовується у зібраннях:Балабаниць Анжеліка Володимирівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
balab_a_innov_konf_2020_11.pdf3,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.