Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8351
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Балабаниць, Анжеліка Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Маркевич, Л. М. | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-04T12:06:38Z | - |
dc.date.available | 2025-02-04T12:06:38Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8351 | - |
dc.description | Балабаниць А. В. Інноваційна активність підприємств ресторанного господарства як фактор забезпечення конкурентоспроможності / А. В. Балабаниць, Л. М. Маркевич // Сучасні технології управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом : матеріали ХІI Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Маріуполь, 25 верес. 2020 р. / за заг. ред. А. В. Балабаниць. – Маріуполь : МДУ, 2020. – С.11–13. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | ресторанний бізнес | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | інноваційна активність | en_US |
dc.title | Інноваційна активність підприємств ресторанного господарства як фактор забезпечення конкурентоспроможності | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Балабаниць Анжеліка Володимирівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
balab_a_innov_konf_2020_11.pdf | 3,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.