Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7907
Назва: Концепт їжі у романі О. Кундзіча “de facto” в контексті естетики соцреалізму
Автори: Городнюк, Наталія Андріївна
Ключові слова: літературознавство
роман
концепт
гастрономічні образи
Дата публікації: 2012
Короткий огляд (реферат): У статті аналізується концепт їжі в аспекті реалізації основних кліше соцреалістичної естетики, серед яких : поділ на "гнаних і голодних" та пересичених панів-буржуїв; теза "хто не працює, той не їсть"; поділ на "здорову" та хворобливу, вибагливу їжу; негативне маркування солодкого та несприйняття насолоди їжею; критика вживання спиртного).
Опис: Городнюк Н. А. Концепт їжі у романі О. Кундзіча “de facto” в контексті естетики соцреалізму / Н. А. Городнюк // Таїни художнього тексту (до проблеми поетики тексту). – 2012. – Вип. 15. – С. 13–19.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7907
Розташовується у зібраннях:Городнюк Наталія Андріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gorod_konc_2012_15_13.pdf165,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.