Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7907
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГороднюк, Наталія Андріївна-
dc.date.accessioned2024-11-25T14:35:31Z-
dc.date.available2024-11-25T14:35:31Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7907-
dc.descriptionГороднюк Н. А. Концепт їжі у романі О. Кундзіча “de facto” в контексті естетики соцреалізму / Н. А. Городнюк // Таїни художнього тексту (до проблеми поетики тексту). – 2012. – Вип. 15. – С. 13–19.en_US
dc.description.abstractУ статті аналізується концепт їжі в аспекті реалізації основних кліше соцреалістичної естетики, серед яких : поділ на "гнаних і голодних" та пересичених панів-буржуїв; теза "хто не працює, той не їсть"; поділ на "здорову" та хворобливу, вибагливу їжу; негативне маркування солодкого та несприйняття насолоди їжею; критика вживання спиртного).en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectлітературознавствоen_US
dc.subjectроманen_US
dc.subjectконцептen_US
dc.subjectгастрономічні образиen_US
dc.titleКонцепт їжі у романі О. Кундзіча “de facto” в контексті естетики соцреалізмуen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Городнюк Наталія Андріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gorod_konc_2012_15_13.pdf165,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.