Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7907
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Городнюк, Наталія Андріївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-25T14:35:31Z | - |
dc.date.available | 2024-11-25T14:35:31Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7907 | - |
dc.description | Городнюк Н. А. Концепт їжі у романі О. Кундзіча “de facto” в контексті естетики соцреалізму / Н. А. Городнюк // Таїни художнього тексту (до проблеми поетики тексту). – 2012. – Вип. 15. – С. 13–19. | en_US |
dc.description.abstract | У статті аналізується концепт їжі в аспекті реалізації основних кліше соцреалістичної естетики, серед яких : поділ на "гнаних і голодних" та пересичених панів-буржуїв; теза "хто не працює, той не їсть"; поділ на "здорову" та хворобливу, вибагливу їжу; негативне маркування солодкого та несприйняття насолоди їжею; критика вживання спиртного). | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | літературознавство | en_US |
dc.subject | роман | en_US |
dc.subject | концепт | en_US |
dc.subject | гастрономічні образи | en_US |
dc.title | Концепт їжі у романі О. Кундзіча “de facto” в контексті естетики соцреалізму | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Городнюк Наталія Андріївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
gorod_konc_2012_15_13.pdf | 165,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.