Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7907| Назва: | Концепт їжі у романі О. Кундзіча “de facto” в контексті естетики соцреалізму |
| Автори: | Городнюк, Наталія Андріївна |
| Ключові слова: | літературознавство роман концепт гастрономічні образи |
| Дата публікації: | 2012 |
| Короткий огляд (реферат): | У статті аналізується концепт їжі в аспекті реалізації основних кліше соцреалістичної естетики, серед яких : поділ на "гнаних і голодних" та пересичених панів-буржуїв; теза "хто не працює, той не їсть"; поділ на "здорову" та хворобливу, вибагливу їжу; негативне маркування солодкого та несприйняття насолоди їжею; критика вживання спиртного). |
| Опис: | Городнюк Н. А. Концепт їжі у романі О. Кундзіча “de facto” в контексті естетики соцреалізму / Н. А. Городнюк // Таїни художнього тексту (до проблеми поетики тексту). – 2012. – Вип. 15. – С. 13–19. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7907 |
| Розташовується у зібраннях: | Городнюк Наталія Андріївна |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| gorod_konc_2012_15_13.pdf | 165,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.