Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7906
Назва: Концепт їжі та мотив насолоди у романі 20-30-х рp. XХ ст.: компаративні аспекти
Автори: Городнюк, Наталія Андріївна
Ключові слова: літературознавство
роман
концепт
Дата публікації: 2012
Опис: Городнюк Н. А. Концепт їжі та мотив насолоди у романі 20-30-х рp. XХ ст.: компаративні аспекти / Н. А. Городнюк // Сучасні літературознавчі студії. – 2012. – Вип. 9. – С. 121–129.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7906
Розташовується у зібраннях:Городнюк Наталія Андріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gorod_konc_2012_9_121.pdf115,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.