Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7906
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГороднюк, Наталія Андріївна-
dc.date.accessioned2024-11-25T14:18:37Z-
dc.date.available2024-11-25T14:18:37Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7906-
dc.descriptionГороднюк Н. А. Концепт їжі та мотив насолоди у романі 20-30-х рp. XХ ст.: компаративні аспекти / Н. А. Городнюк // Сучасні літературознавчі студії. – 2012. – Вип. 9. – С. 121–129.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectлітературознавствоen_US
dc.subjectроманen_US
dc.subjectконцептen_US
dc.titleКонцепт їжі та мотив насолоди у романі 20-30-х рp. XХ ст.: компаративні аспектиen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Городнюк Наталія Андріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gorod_konc_2012_9_121.pdf115,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.