Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7906| Назва: | Концепт їжі та мотив насолоди у романі 20-30-х рp. XХ ст.: компаративні аспекти |
| Автори: | Городнюк, Наталія Андріївна |
| Ключові слова: | літературознавство роман концепт |
| Дата публікації: | 2012 |
| Опис: | Городнюк Н. А. Концепт їжі та мотив насолоди у романі 20-30-х рp. XХ ст.: компаративні аспекти / Н. А. Городнюк // Сучасні літературознавчі студії. – 2012. – Вип. 9. – С. 121–129. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7906 |
| Розташовується у зібраннях: | Городнюк Наталія Андріївна |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| gorod_konc_2012_9_121.pdf | 115,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.