Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8210
Назва: Сучасні технології управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом: матеріали XVІ Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, м. Київ, 26 верес. 2024 р.
Автори: Балабаниць, А. В., ред.
заг. ред. В. М. Мацука
Ключові слова: туризм
готельно-ресторанний бізнес
менеджмент
маркетинг
інвестиційна політика
інноваційний розвиток
Дата публікації: 2024
Видавництво: Маріупольський державний університет
Короткий огляд (реферат): Сфера туризму та готельно-ресторанного бізнесу є однією з найбільш динамічних галузей сучасної економіки, що зазнає постійних змін через технологічний прогрес, глобалізацію та зміну поведінкових моделей споживачів. Матеріали конференції, що висвітлюють нові підходи до управління, використання інноваційних технологій, впровадження стійких практик, є актуальними як для наукової спільноти, так і для практиків галузі. На конференції розглянуто актуальні питання державного регулювання та інтеграції України до світового простору в галузі туризму. Розкрито актуальні проблеми менеджменту та маркетингу, планування та прогнозування діяльності підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. Проаналізовано науковий базис новітніх технологій в галузі туризму.
Опис: Сучасні технології управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом: матеріали XVІ Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, м. Київ, 26 верес. 2024 р. / за заг. ред. А. В. Балабаниць. – Київ : МДУ, 2024. – 142 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8210
Розташовується у зібраннях:Сучасні технології управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
such_tehn_upr_turist_ta_hot-rest_bizn_konf_2024.pdf2,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.