Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8210
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБалабаниць, А. В., ред.-
dc.contributor.editorзаг. ред. В. М. Мацукаuk_UA
dc.date.accessioned2025-01-22T16:13:38Z-
dc.date.available2025-01-22T16:13:38Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8210-
dc.descriptionСучасні технології управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом: матеріали XVІ Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, м. Київ, 26 верес. 2024 р. / за заг. ред. А. В. Балабаниць. – Київ : МДУ, 2024. – 142 с.en_US
dc.description.abstractСфера туризму та готельно-ресторанного бізнесу є однією з найбільш динамічних галузей сучасної економіки, що зазнає постійних змін через технологічний прогрес, глобалізацію та зміну поведінкових моделей споживачів. Матеріали конференції, що висвітлюють нові підходи до управління, використання інноваційних технологій, впровадження стійких практик, є актуальними як для наукової спільноти, так і для практиків галузі. На конференції розглянуто актуальні питання державного регулювання та інтеграції України до світового простору в галузі туризму. Розкрито актуальні проблеми менеджменту та маркетингу, планування та прогнозування діяльності підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. Проаналізовано науковий базис новітніх технологій в галузі туризму.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМаріупольський державний університетen_US
dc.subjectтуризмen_US
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесen_US
dc.subjectменеджментen_US
dc.subjectмаркетингen_US
dc.subjectінвестиційна політикаen_US
dc.subjectінноваційний розвитокen_US
dc.titleСучасні технології управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом: матеріали XVІ Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, м. Київ, 26 верес. 2024 р.en_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Сучасні технології управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
such_tehn_upr_turist_ta_hot-rest_bizn_konf_2024.pdf2,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.