Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/929
Назва: Методичні рекомендації щодо організації самостійної роботи та вивчення дисципліни "Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі"
Автори: Мацука, Вікторія Миколаївна
Дата публікації: 2019
Опис: Методичні рекомендації щодо організації самостійної роботи та вивчення дисципліни "Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі" (для студентів ОС "Магістр" галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 073 "Менеджмент") / уклад. В. М. Мацука. – Маріуполь : МДУ, 2019. – 38 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mdu.in.ua/jspui/handle/123456789/929
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту
Мацука Вікторія Миколаївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MR_innovatsiini_tekhnologii.pdf1,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.