Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/929
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМацука, Вікторія Миколаївна-
dc.date.accessioned2019-07-03T10:29:35Z-
dc.date.available2019-07-03T10:29:35Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://repository.mdu.in.ua/jspui/handle/123456789/929-
dc.descriptionМетодичні рекомендації щодо організації самостійної роботи та вивчення дисципліни "Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі" (для студентів ОС "Магістр" галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 073 "Менеджмент") / уклад. В. М. Мацука. – Маріуполь : МДУ, 2019. – 38 с.en_US
dc.titleМетодичні рекомендації щодо організації самостійної роботи та вивчення дисципліни "Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі"en_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту
Мацука Вікторія Миколаївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MR_innovatsiini_tekhnologii.pdf1,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.