Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/929
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мацука, Вікторія Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-03T10:29:35Z | - |
dc.date.available | 2019-07-03T10:29:35Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.mdu.in.ua/jspui/handle/123456789/929 | - |
dc.description | Методичні рекомендації щодо організації самостійної роботи та вивчення дисципліни "Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі" (для студентів ОС "Магістр" галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 073 "Менеджмент") / уклад. В. М. Мацука. – Маріуполь : МДУ, 2019. – 38 с. | en_US |
dc.title | Методичні рекомендації щодо організації самостійної роботи та вивчення дисципліни "Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі" | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра менеджменту Мацука Вікторія Миколаївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MR_innovatsiini_tekhnologii.pdf | 1,2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.