Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9108
Назва: | Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі: вплив на ефективність управління та якість обслуговування |
Автори: | Токарева, Валентина Іванівна Кравчук, Т. В. Горюнова, Катерина Анатоліївна |
Ключові слова: | індустрія туризму готельно-ресторанний бізнес сфера обслуговування управління в готельно-ресторанному закладі якість послуг конкурентоспроможність оцінка ефективності |
Дата публікації: | 2024 |
Короткий огляд (реферат): | Мета статті – розглянути розвиток та особливості використання інноваційних технології в готельно-ресторанному бізнесі, зокрема, їх вплив на ефективність управління та якість обслуговування. У статті розглянуто поняття «інновація» як позитивні зміни або результати певної діяльності, відображаючись у нових або вдосконалених продуктах або послугах, процесах для задоволення суспільних потреб. Встановлено, що для ефективного запровадження інновацій рекомендується слід ретельно аналізувати потреби відвідувачів та операційні процеси закладу, інвестувати в навчання працівників усіх ланок, забезпечити інтеграцію нових систем чи процесів з існуючими. Для оцінки ефективності інноваційних процесів необхідно використати інтегральні показники рівня власного інноваційного розвитку закладу. |
Опис: | Токарева В. І. Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі: вплив на ефективність управління та якість обслуговування / В. І. Токарева, Т. В. Кравчук, К. А. Горюнова // Міжнародний науковий журнал «Інтернаука». Серія : Економічні науки. – 2024. – № 10. – С. 1–18. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9108 |
Розташовується у зібраннях: | Горюнова Катерина Анатоліївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tokar_horyun_innov__2024_10_1.pdf | 7,1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.