Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9108
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТокарева, Валентина Іванівна-
dc.contributor.authorКравчук, Т. В.-
dc.contributor.authorГорюнова, Катерина Анатоліївна-
dc.date.accessioned2025-06-12T14:33:24Z-
dc.date.available2025-06-12T14:33:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9108-
dc.descriptionТокарева В. І. Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі: вплив на ефективність управління та якість обслуговування / В. І. Токарева, Т. В. Кравчук, К. А. Горюнова // Міжнародний науковий журнал «Інтернаука». Серія : Економічні науки. – 2024. – № 10. – С. 1–18.en_US
dc.description.abstractМета статті – розглянути розвиток та особливості використання інноваційних технології в готельно-ресторанному бізнесі, зокрема, їх вплив на ефективність управління та якість обслуговування. У статті розглянуто поняття «інновація» як позитивні зміни або результати певної діяльності, відображаючись у нових або вдосконалених продуктах або послугах, процесах для задоволення суспільних потреб. Встановлено, що для ефективного запровадження інновацій рекомендується слід ретельно аналізувати потреби відвідувачів та операційні процеси закладу, інвестувати в навчання працівників усіх ланок, забезпечити інтеграцію нових систем чи процесів з існуючими. Для оцінки ефективності інноваційних процесів необхідно використати інтегральні показники рівня власного інноваційного розвитку закладу.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectіндустрія туризмуen_US
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесen_US
dc.subjectсфера обслуговуванняen_US
dc.subjectуправління в готельно-ресторанному закладіen_US
dc.subjectякість послугen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectоцінка ефективностіen_US
dc.titleІнноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі: вплив на ефективність управління та якість обслуговуванняen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Горюнова Катерина Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tokar_horyun_innov__2024_10_1.pdf7,1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.