Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9108
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Токарева, Валентина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Кравчук, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Горюнова, Катерина Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-12T14:33:24Z | - |
dc.date.available | 2025-06-12T14:33:24Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9108 | - |
dc.description | Токарева В. І. Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі: вплив на ефективність управління та якість обслуговування / В. І. Токарева, Т. В. Кравчук, К. А. Горюнова // Міжнародний науковий журнал «Інтернаука». Серія : Економічні науки. – 2024. – № 10. – С. 1–18. | en_US |
dc.description.abstract | Мета статті – розглянути розвиток та особливості використання інноваційних технології в готельно-ресторанному бізнесі, зокрема, їх вплив на ефективність управління та якість обслуговування. У статті розглянуто поняття «інновація» як позитивні зміни або результати певної діяльності, відображаючись у нових або вдосконалених продуктах або послугах, процесах для задоволення суспільних потреб. Встановлено, що для ефективного запровадження інновацій рекомендується слід ретельно аналізувати потреби відвідувачів та операційні процеси закладу, інвестувати в навчання працівників усіх ланок, забезпечити інтеграцію нових систем чи процесів з існуючими. Для оцінки ефективності інноваційних процесів необхідно використати інтегральні показники рівня власного інноваційного розвитку закладу. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | індустрія туризму | en_US |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | en_US |
dc.subject | сфера обслуговування | en_US |
dc.subject | управління в готельно-ресторанному закладі | en_US |
dc.subject | якість послуг | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | оцінка ефективності | en_US |
dc.title | Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі: вплив на ефективність управління та якість обслуговування | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Горюнова Катерина Анатоліївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tokar_horyun_innov__2024_10_1.pdf | 7,1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.