Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7912
Назва: Концепт їжі та симпосіональні образи у романі В. Домонтовича “Без ґрунту”
Автори: Городнюк, Наталія Андріївна
Ключові слова: семантика їжі
харчовий код
Домонтович В.
українська література
Дата публікації: 2012
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано особливості харчового коду у романі В. Домонтовича «Без ґрунту» та його роль у розкритті індивідуальності героїв, їхньої життєвої стратегії та характеру взаємин з іншими людьми. З’ясовано, як через деталізацію смакових відчуттів відтворено нюанси любовних переживань героїв. Досліджено симпосіональні образи (їжа, вино, духовний бенкет, застільна бесіда) та реалізацію семантичного зв’язку «їжа – мистецтво – кохання».
Опис: Городнюк Н. А. Концепт їжі та симпосіональні образи у романі В. Домонтовича “Без ґрунту” / Н. А. Городнюк // Наукові записки [Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка]. Серія : Літературознавство. – 2012. – № 34. – С. 28–43.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7912
Розташовується у зібраннях:Городнюк Наталія Андріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gorod_konc_2012_34_28.pdf575,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.