Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7912
Назва: | Концепт їжі та симпосіональні образи у романі В. Домонтовича “Без ґрунту” |
Автори: | Городнюк, Наталія Андріївна |
Ключові слова: | семантика їжі харчовий код Домонтович В. українська література |
Дата публікації: | 2012 |
Короткий огляд (реферат): | У статті проаналізовано особливості харчового коду у романі В. Домонтовича «Без ґрунту» та його роль у розкритті індивідуальності героїв, їхньої життєвої стратегії та характеру взаємин з іншими людьми. З’ясовано, як через деталізацію смакових відчуттів відтворено нюанси любовних переживань героїв. Досліджено симпосіональні образи (їжа, вино, духовний бенкет, застільна бесіда) та реалізацію семантичного зв’язку «їжа – мистецтво – кохання». |
Опис: | Городнюк Н. А. Концепт їжі та симпосіональні образи у романі В. Домонтовича “Без ґрунту” / Н. А. Городнюк // Наукові записки [Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка]. Серія : Літературознавство. – 2012. – № 34. – С. 28–43. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7912 |
Розташовується у зібраннях: | Городнюк Наталія Андріївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
gorod_konc_2012_34_28.pdf | 575,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.