Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7912
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Городнюк, Наталія Андріївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-26T14:14:49Z | - |
dc.date.available | 2024-11-26T14:14:49Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7912 | - |
dc.description | Городнюк Н. А. Концепт їжі та симпосіональні образи у романі В. Домонтовича “Без ґрунту” / Н. А. Городнюк // Наукові записки [Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка]. Серія : Літературознавство. – 2012. – № 34. – С. 28–43. | en_US |
dc.description.abstract | У статті проаналізовано особливості харчового коду у романі В. Домонтовича «Без ґрунту» та його роль у розкритті індивідуальності героїв, їхньої життєвої стратегії та характеру взаємин з іншими людьми. З’ясовано, як через деталізацію смакових відчуттів відтворено нюанси любовних переживань героїв. Досліджено симпосіональні образи (їжа, вино, духовний бенкет, застільна бесіда) та реалізацію семантичного зв’язку «їжа – мистецтво – кохання». | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | семантика їжі | en_US |
dc.subject | харчовий код | en_US |
dc.subject | Домонтович В. | en_US |
dc.subject | українська література | en_US |
dc.title | Концепт їжі та симпосіональні образи у романі В. Домонтовича “Без ґрунту” | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Городнюк Наталія Андріївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
gorod_konc_2012_34_28.pdf | 575,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.