Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7912
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГороднюк, Наталія Андріївна-
dc.date.accessioned2024-11-26T14:14:49Z-
dc.date.available2024-11-26T14:14:49Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7912-
dc.descriptionГороднюк Н. А. Концепт їжі та симпосіональні образи у романі В. Домонтовича “Без ґрунту” / Н. А. Городнюк // Наукові записки [Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка]. Серія : Літературознавство. – 2012. – № 34. – С. 28–43.en_US
dc.description.abstractУ статті проаналізовано особливості харчового коду у романі В. Домонтовича «Без ґрунту» та його роль у розкритті індивідуальності героїв, їхньої життєвої стратегії та характеру взаємин з іншими людьми. З’ясовано, як через деталізацію смакових відчуттів відтворено нюанси любовних переживань героїв. Досліджено симпосіональні образи (їжа, вино, духовний бенкет, застільна бесіда) та реалізацію семантичного зв’язку «їжа – мистецтво – кохання».en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectсемантика їжіen_US
dc.subjectхарчовий кодen_US
dc.subjectДомонтович В.en_US
dc.subjectукраїнська літератураen_US
dc.titleКонцепт їжі та симпосіональні образи у романі В. Домонтовича “Без ґрунту”en_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Городнюк Наталія Андріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gorod_konc_2012_34_28.pdf575,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.