Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7909
Назва: | Концепт їжі у романі М. Гарецького “Віленські комунари” у контексті гастрономічної традиції літератури 1920–30-х рр. |
Автори: | Городнюк, Наталія Андріївна |
Ключові слова: | літературознавство Гарецький М. концепт семіотика |
Дата публікації: | 2016 |
Короткий огляд (реферат): | У статті проаналізовано концепт їжі у романі відомого білоруського письменника М. Гарецького «Віленські комунари». З’ясовано, що концепт їжі постає визначальним у семіотиці роману, а гастрономічний код – ключовим смислоутворюючим чинником тексту, таким, що моделює вектор прочитання, актуалізуючи основні ідейні та ідеологічні антиномії твору й обумовлюючи його естетику і стилістику. |
Опис: | Городнюк Н. А. Концепт їжі у романі М. Гарецького “Віленські комунари” у контексті гастрономічної традиції літератури 1920–30-х рр. / Н. А. Городнюк // Наукові праці [Чорноморського державного університету імені Петра Могили комплексу “Києво-Могилянська академія”]. Серія : Філологія. Літературознавство. – 2016. – Т. 276, вип. 264. – С. 30–35. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7909 |
Розташовується у зібраннях: | Городнюк Наталія Андріївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
gorod_konc_2016_276_264_30.pdf | 639,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.