Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7909
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГороднюк, Наталія Андріївна-
dc.date.accessioned2024-11-25T15:00:39Z-
dc.date.available2024-11-25T15:00:39Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7909-
dc.descriptionГороднюк Н. А. Концепт їжі у романі М. Гарецького “Віленські комунари” у контексті гастрономічної традиції літератури 1920–30-х рр. / Н. А. Городнюк // Наукові праці [Чорноморського державного університету імені Петра Могили комплексу “Києво-Могилянська академія”]. Серія : Філологія. Літературознавство. – 2016. – Т. 276, вип. 264. – С. 30–35.en_US
dc.description.abstractУ статті проаналізовано концепт їжі у романі відомого білоруського письменника М. Гарецького «Віленські комунари». З’ясовано, що концепт їжі постає визначальним у семіотиці роману, а гастрономічний код – ключовим смислоутворюючим чинником тексту, таким, що моделює вектор прочитання, актуалізуючи основні ідейні та ідеологічні антиномії твору й обумовлюючи його естетику і стилістику.en_US
dc.description.sponsorship.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectлітературознавствоen_US
dc.subjectГарецький М.en_US
dc.subjectконцептen_US
dc.subjectсеміотикаen_US
dc.titleКонцепт їжі у романі М. Гарецького “Віленські комунари” у контексті гастрономічної традиції літератури 1920–30-х рр.en_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Городнюк Наталія Андріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gorod_konc_2016_276_264_30.pdf639,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.