Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7606
Назва: Контекстно-компетентнісна модель підготовки майбутніх фахівців: аналіз проблеми
Автори: Голюк, Оксана Анатоліївна
Палій, А. М.
Слатвінська, А. А.
Ключові слова: професійна підготовка
компетентнісна парадигма
контекстно-компетентнісний підхід
проектування освітнього процесу
Дата публікації: 2024
Короткий огляд (реферат): У статті актуалізовано сутність контекстно-компетентнісного підходу до організації професійної підготовки майбутніх фахівців як такого, що є орієнтований на проектування освітнього процесу у закладі вищої освіти максимально наближеного до майбутньої професійної діяльності студентів. Доведено, що контекстно-компетентнісний підхід відображає сутність наукових, виробничих та суспільних процесів, що сприяє розв’язанню проблеми інтеграції навчальної, наукової й професійної діяльності студентів, що дозволяє створити умови для інтеграції навчальної та професійної діяльності як способу формування професійної компетентності шляхом відтворення у навчальній діяльності реальних виробничих зв'язків та відносин, вирішення конкретних професійних завдань.
Опис: Голюк О. А. Контекстно-компетентнісна модель підготовки майбутніх фахівців: аналіз проблеми / О. А. Голюк, А. М. Палій, А. А. Слатвінська // Вісник науки та освіти. – 2024. – Вип. 8 (26) . – С. 826–836.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7606
Розташовується у зібраннях:Голюк Оксана Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
hol_konc_2024_8_826.pdf3,42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.