Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7264
Назва: Механізм залучення іноземних інвестицій в економіку України
Автори: Мацука, Вікторія Миколаївна
Ключові слова: інвестиції
прямі іноземні інвестиції
інвестиційний механізм
державне регулювання
Дата публікації: 2024
Короткий огляд (реферат): Розробка механізму залучення інвестицій в економіку України орієнтована на спрямування інвестиційних ресурсів на відновлення національної економіки, вирішення соціальних проблем і сприяє позитивному іміджу країни у світі. Метою дослідження є рекомендації для практичного використання механізму залучення прямих іноземних інвестицій в економіку України. В статті запропоновано поняття «механізм залучення іноземних інвестицій», уточнено його сутність і роль. Розроблено структуру механізму залучення прямих іноземних інвестицій в економіку України та визначено суть його елементів. Виявлено напрями національної інвестиційної політики та стратегічні завдання захисту інвестицій; досліджено принципи та функції механізму залучення іноземних інвестицій. Проведене дослідження дозволило зазначити шляхи інтеграції теоретичних концепцій у сучасний механізм залучення іноземних інвестицій та виявити основні проблеми її забезпечення.
Опис: Мацука В. М. Механізм залучення іноземних інвестицій в економіку України / В. М. Мацука // Ефективна економіка. – 2024. – № 1. – С. 1–23.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7264
Розташовується у зібраннях:Мацука Вікторія Миколаївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mac_meh_2024_1_1.pdf4,95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.