Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7175
Назва: Механізм взаємодії права Греції з правом ЄС: позитивний досвід для України
Автори: Тихомирова, Галина Євгенівна
Ключові слова: європейська інтеграція
право Греції
право ЄС
Дата публікації: 2014
Короткий огляд (реферат): Необхідність для України вивчення взаємодії права Греції та права ЄС особливо очевидна у контексті тих складних та нових завдань, які стоять перед суспільством та Україною, вирішенню яких повинне сприяти запозичення того позитивного досвіду, який має Республіка Греція. Україна, як і Греція, з урахуванням географічних та історичних критеріїв, є державою європейської релігії, культури та традицій. Відповідно, інтеграція в європейський простір – цілком природна ціль. Крім того, проголосивши себе незалежною державою, Україна в якості стратегічного завдання визнала побудову правової держави, що ґрунтується на демократичних цінностях світу та Європи. В цьому сенсі ЄС слугує яскравим взірцем демократії, економічного добробуту громадян та політичної стабільності. Тому прагнення України до приєднання саме до цього Союзу цілком логічне та виправдане.
Опис: Тихомирова Г. Є. Механізм взаємодії права Греції з правом ЄС: позитивний досвід для України / Г. Є. Тихомирова // Вісник Маріупольського державного університету. Серія : Право. – 2014. – Вип. 7. – С. 256–261.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7175
Розташовується у зібраннях:Тихомирова Галина Євгенівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tihom_mehan_v_pravo_2014_7_256.pdf3,78 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.