Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7034
Назва: Розвиток лідерського потенціалу викладачів-словесників
Автори: Грачова, Т. М.
Мельничук, Ірина Вікторівна
Ключові слова: освітній простір
лідерство
педагогічна освіта
Дата публікації: 2017
Короткий огляд (реферат): У тезах розглядається необхідність формування компетентності майбутнього професійного філолога-викладача, що передбачає його здатність приймати обґрунтовані рішення і нести відповідальність за їхню реалізацію в освітньому просторі. Лідерство є однією з форм управління колективом для досягнення максимального ефекту при вирішені поставлених завдань. Увага акцентується на тому, що викладач-словесник, апелюючи через вербальні засоби до учнів, має можливість не лише підвищити загальнокультурний рівень дитини, розвинути її естетичні обрії, але й виховати її найкращі моральні якості.
Опис: Грачова Т. М. Розвиток лідерського потенціалу викладачів-словесників / Т. М. Грачова, І. В. Мельничук // Інтернаціоналізація як фактор конкурентоспроможності сучасного університету : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф., м. Маріуполь, 25–26 трав. 2017 р. – Маріуполь, 2017. – С. 253–254.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7034
Розташовується у зібраннях:Мельничук Ірина Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
meln_rozv_konf_2017_253.pdf1,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.