Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6977
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кислова, Людмила Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-18T08:50:43Z | - |
dc.date.available | 2024-07-18T08:50:43Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6977 | - |
dc.description | Кислова Л. А. Бенчмаркінг як інноваційний інструмент підвищення конкурентоспроможності університету / Л. А. Кислова // Інтернаціоналізація як фактор конкурентоспроможності сучасного університету : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф., м. Маріуполь, 25–26 трав. 2017 р. – Маріуполь, 2017. – С. 37–40. | en_US |
dc.description.abstract | Одним із продуктивних інноваційних інструментів, що дає можливість організації постійно підвищувати ефективність, покращувати якість своєї роботи, бути попереду конкурентів, є бенчмаркінг. Бенчмаркінг використовується як стиль ведення бізнесу, орієнтуючись на кращі результати інших. В умовах провадження інноваційних процесів ВНЗ повинні розумно вибирати та застосовувати методи вдосконалення своєї діяльності. Для університетів, які є світовими лідерами, необхідною є орієнтація на інновації в усіх сферах діяльності, які надають їм вагомих і унікальних конкурентних переваг. Для університетів, які тільки намагаються вийти на міжнародний рівень, дуже корисним може стати використання бенчмаркінгу, який знаходить все ширше використання у корпоративному секторі, але недостатньо застосовується в освітній сфері. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | конкурентні переваги | en_US |
dc.subject | вища освіта | en_US |
dc.subject | бенчмаркінг | en_US |
dc.subject | інновації | en_US |
dc.title | Бенчмаркінг як інноваційний інструмент підвищення конкурентоспроможності університету | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Кислова Людмила Анатоліївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kisl_bench_konf_2017_37.pdf | 2,56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.