Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5805| Назва: | Кваліфікаційна робота за освітнім ступенем «Магістр» освітньо-професійної програми «Туризм» на тему «Сучасні тенденції та перспективні напрямки розвитку ресторанного господарства в Україні» |
| Автори: | Довбня, Юлія Антонівна |
| Ключові слова: | туризм ресторанне господарство |
| Дата публікації: | 2024 |
| Опис: | Довбня Ю. А. Кваліфікаційна робота за освітнім ступенем «Магістр» освітньо-професійної програми «Туризм» на тему «Сучасні тенденції та перспективні напрямки розвитку ресторанного господарства в Україні» / Ю. А. Довбня. – Київ, 2024. – 75 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5805 |
| Розташовується у зібраннях: | ОС "Магістр" |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| dovbnya_kv_rob_tur_2024.pdf | 2,69 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.