Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5805
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДовбня, Юлія Антонівна-
dc.date.accessioned2024-03-11T15:29:43Z-
dc.date.available2024-03-11T15:29:43Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5805-
dc.descriptionДовбня Ю. А. Кваліфікаційна робота за освітнім ступенем «Магістр» освітньо-професійної програми «Туризм» на тему «Сучасні тенденції та перспективні напрямки розвитку ресторанного господарства в Україні» / Ю. А. Довбня. – Київ, 2024. – 75 с.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectтуризмen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.titleКваліфікаційна робота за освітнім ступенем «Магістр» освітньо-професійної програми «Туризм» на тему «Сучасні тенденції та перспективні напрямки розвитку ресторанного господарства в Україні»en_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dovbnya_kv_rob_tur_2024.pdf2,69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.