Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5805
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Довбня, Юлія Антонівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-11T15:29:43Z | - |
dc.date.available | 2024-03-11T15:29:43Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5805 | - |
dc.description | Довбня Ю. А. Кваліфікаційна робота за освітнім ступенем «Магістр» освітньо-професійної програми «Туризм» на тему «Сучасні тенденції та перспективні напрямки розвитку ресторанного господарства в Україні» / Ю. А. Довбня. – Київ, 2024. – 75 с. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | туризм | en_US |
dc.subject | ресторанне господарство | en_US |
dc.title | Кваліфікаційна робота за освітнім ступенем «Магістр» освітньо-професійної програми «Туризм» на тему «Сучасні тенденції та перспективні напрямки розвитку ресторанного господарства в Україні» | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Розташовується у зібраннях: | ОС "Магістр" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
dovbnya_kv_rob_tur_2024.pdf | 2,69 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.