Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4248
Назва: | Tools and Development Drivers for the Gastronomic Tourism |
Автори: | Nesterchuk, I. Matsuka, Viktoriia Balabanyts, Anzhelika Skarha, O. Pivnova, L Kondratenko, I. |
Ключові слова: | gastronomic excursions authentic farm development drivers hospitality sector gastronomic culture gastronomic tourism |
Дата публікації: | 2022 |
Короткий огляд (реферат): | The article examines the concept and features of gastronomic tourism, its history and its importance in the modern world. It is noted that gastronomic tourism meets all the requirements in transitioning from a service economy to an experience economy. The basis of gastronomic tourism is an authentic product identified by territorial characteristics and can attract tourists to the region |
Опис: | Tools and Development Drivers for the Gastronomic Tourism / I. Nesterchuk, V. Matsuka, A. Balabanyts, O. Skarha, L. Pivnova, I. Kondratenko // Economic Affairs. – 2022. – Vol. 67, No 4. – Р. 579–587. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.mdu.in.ua/jspui/handle/123456789/4248 |
Розташовується у зібраннях: | Мацука Вікторія Миколаївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tool_2022_67_579.pdf | 1,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.