Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4248
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nesterchuk, I. | - |
dc.contributor.author | Matsuka, Viktoriia | - |
dc.contributor.author | Balabanyts, Anzhelika | - |
dc.contributor.author | Skarha, O. | - |
dc.contributor.author | Pivnova, L | - |
dc.contributor.author | Kondratenko, I. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-03T07:02:15Z | - |
dc.date.available | 2023-11-03T07:02:15Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.mdu.in.ua/jspui/handle/123456789/4248 | - |
dc.description | Tools and Development Drivers for the Gastronomic Tourism / I. Nesterchuk, V. Matsuka, A. Balabanyts, O. Skarha, L. Pivnova, I. Kondratenko // Economic Affairs. – 2022. – Vol. 67, No 4. – Р. 579–587. | en_US |
dc.description.abstract | The article examines the concept and features of gastronomic tourism, its history and its importance in the modern world. It is noted that gastronomic tourism meets all the requirements in transitioning from a service economy to an experience economy. The basis of gastronomic tourism is an authentic product identified by territorial characteristics and can attract tourists to the region | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.subject | gastronomic excursions | en_US |
dc.subject | authentic farm | en_US |
dc.subject | development drivers | en_US |
dc.subject | hospitality sector | en_US |
dc.subject | gastronomic culture | en_US |
dc.subject | gastronomic tourism | en_US |
dc.title | Tools and Development Drivers for the Gastronomic Tourism | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Мацука Вікторія Миколаївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tool_2022_67_579.pdf | 1,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.