Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10025
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorStoyka, Andriy-
dc.contributor.authorHoriunova, Kateryna-
dc.date.accessioned2025-11-28T07:47:49Z-
dc.date.available2025-11-28T07:47:49Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10025-
dc.descriptionStoyka A. Rethinking sustainable tourism through social, economic and environmental dimensions / A. Stoyka, K. Horiunova // Сучасні технології управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом : матеріали XVІІ Всеукр. наук.-практ. конф.здобувачів вищої освіти і молодих вчених, м. Київ, 26 верес. 2025 р. / за заг. ред. А. В. Балабаниць ; Маріуп. держ. ун-т. – Київ, 2025. – С. 10–12.en_US
dc.language.isoenen_US
dc.subjecttourismen_US
dc.subjectsustainable tourismen_US
dc.titleRethinking sustainable tourism through social, economic and environmental dimensionsen_US
dc.typeThesisen_US
Розташовується у зібраннях:Стойка Андрій Васильович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
stoyk_horyun_reth_konf_2025_10.pdf2,55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.