Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8267
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Балабаниць, Анжеліка Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Гапонюк, О. І. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-30T09:43:09Z | - |
dc.date.available | 2025-01-30T09:43:09Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8267 | - |
dc.description | Балабаниць А. В. Методичний підхід до оцінки якості обслуговування споживачів готельних послуг / А. В. Балабаниць, О. І. Гапонюк // Соціально-економічні проблеми і держава. – 2019. – Вип. 2. – С. 259–270. | en_US |
dc.description.abstract | У статті розглянуто сутність якості обслуговування як ключової метрики оцінки клієнтоорієнтованості підприємств, розкрито основні проблеми забезпечення якості обслуговування підприємств індустрії гостинності. Обґрунтовано концептуальний підхід до структуризації якості обслуговування, визначено багатокомпонентне наповнення цієї категорії та наведено характеристику її складових: відчутні переваги, споживча логістика, стиль продажу, сервісна підтримка, надійність відносин, компетентність персоналу. Наведено результати оцінки рівня використання компонентів якості обслуговування досліджуваними підприємствами на основі розробленої методики. Запропоновано методичний підхід до оцінки рівня задоволеності споживачів. На основі проведеного дослідження визначено переваги та слабкі сторони політики забезпечення якості обслуговування досліджуваних підприємств сфери гостинності та обґрунтовано заходи щодо удосконалення процесу обслуговування та підвищення їх рівня клієнтоорієнтованості. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | клієнтоорієнтованість | en_US |
dc.subject | маркетингові відносини зі споживачами | en_US |
dc.subject | якість обслуговування | en_US |
dc.subject | задоволеність споживачів | en_US |
dc.subject | управління якістю обслуговування | en_US |
dc.title | Методичний підхід до оцінки якості обслуговування споживачів готельних послуг | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Балабаниць Анжеліка Володимирівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
balab_a_metod_2019_2_259.pdf | 874,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.