Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7565
Назва: Українське питання у зовнішній політиці Великої Британії в умовах російської агресії
Автори: Булик, Максим Володимирович
Мітько, М.
Ключові слова: Велика Британія
зовнішня політика
російсько-українська війна
російська агресія проти України
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено вплив Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії на розвиток сучасних міжнародних відносин. Аналізується роль та стратегія Великої Британії у відносинах з Україною та іншими країнами та міжнародними організаціями в умовах російської агресії, оцінюється підтримка Великобританії захисту українського суверенітету. Окремо аналізується вплив Великої Британії на позицію інших суб’єктів міжнародних відносин, таких як Сполучені Штати Америки, Європейський Союз. Стаття аналізує різні аспекти підтримки України Сполученим Королівством, включаючи дипломатичні ініціативи, військову та гуманітарну допомогу, санкції та політичну підтримку. Розглянуто шляхи подальшого співробітництва між Великою Британією та Україною у подоланні наслідків російської агресії.
Опис: Булик М. В. Українське питання у зовнішній політиці Великої Британії в умовах російської агресії / М. В. Булик, М. Мітько // Вісник Маріупольського державного університету. Серія : Історія. Політологія. – 2023. – Вип. 37. – С. 49–58.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7565
Розташовується у зібраннях:Булик Максим Володимирович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bul_ukr_v_ist_2023_37_49.pdf3,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.