Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7451
Назва: Основні напрямки відносин між Великобританією та Індією на сучасному етапі
Автори: Вареник, М. І.
Трофименко, Анастасія Вікторівна
Ключові слова: Великобританія
Республіка Індія
двосторонні відносини
Brexit
Делійська декларація
індійсько-пакистанський конфлікт
Дата публікації: 2017
Короткий огляд (реферат): У статті представлено аналіз основних напрямків двосторонніх відносин між Великобританією та Республікою Індія на сучасному етапі. Авторами розглянуто основні фактори, що впливають на сучасні двосторонні відносини. Проведено аналіз співпраці між Великобританією та Індією в таких сферах, як співробітництво з міжнародних проблем, освіта та наука, новітні технології, ядерна сфера, енергетика, безпека, у тому числі кібербезпека та боротьба з тероризмом. Розглянута співпраця у торговельній та банківській сфері, стан двосторонніх інвестицій. Визначено проблемні питання відносин між державами. Встановлено основні механізми підтримки та розвитку двостороннього політичного діалогу.
Опис: Вареник М. І. Основні напрямки відносин між Великобританією та Індією на сучасному етапі / М. І. Вареник, А. В. Трофименко // Вісник Маріупольського державного університету. Серія : Історія. Політологія. – 2017. – Вип. 20. – С. 205–212.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7451
Розташовується у зібраннях:Трофименко Анастасія Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
trof_a_osn_v_ist_2017_20_205.pdf5,74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.