Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7314
Назва: Можливості міжнародних молодіжних проектів у підготовці фахівців-істориків на прикладі проекту «Історія починається в родині»
Автори: Арабаджи, Світлана Сергіївна
Ключові слова: фахівці-історики
вища історична освіта
студенти
міжнародний проект
Дата публікації: 2018
Короткий огляд (реферат): В розвідці охарактеризовано можливості, які відкривають міжнародні молодіжні проекти для підготовки фахівців-істориків. Показано, що впродовж участі в проекті студенти глибше осмислюють історичний досвід, розвивають компетенцію оперувати фактами та лаконічно й аргументовано висловлювати власну точку зору, розвивають навички пошуку необхідної інформації, а також вчяться працювати з усною історією.
Опис: Арабаджи С. С. Можливості міжнародних молодіжних проектів у підготовці фахівців-істориків на прикладі проекту «Історія починається в родині» / С. С. Арабаджи // Інтернаціоналізація як фактор конкурентоспроможності сучасного університету : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф., м. Маріуполь, 18–19 трав. 2018 р. – Маріуполь, 2018. – С. 210–212.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7314
Розташовується у зібраннях:Арабаджи Світлана Сергіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
arab_mozj_kohf_2018_210.pdf3,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.