Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7187
Назва: Сучасні тенденції розвитку фінансової діяльності та управління муніципальними фінансами
Автори: Камардіна, Юлія Вікторівна
Корнієнко, О. Є.
Ключові слова: фінансова діяльність
місцеве самоврядування
державне управління
муніципальні фінанси
Дата публікації: 2018
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано поняття «фінансової діяльності» та розглянуто розвиток фінансової діяльності у сфері управління муніципальними фінансами за сучасних умов незалежної України. Автор у статті намагається ширше розкрити основне значення фінансової діяльності на місцевому рівні, визначити головні аспекти та проблеми розвитку. Крім цього, зауважити, що фінансова діяльність - багатозначне поняття, що використовується як в економічній науці, так і в багатьох галузях права. Вона має міжгалузевий характер, а її галузеву належність даної категорії можна визначити за сферою і суб’єктами, що здійснюють фінансову діяльність. Узагальнити теоретичні знання щодо функціонування та розвитку муніципальних фінансів. Виявити основне значення фінансової діяльності органів місцевого самоврядування.
Опис: Камардіна Ю. В. Сучасні тенденції розвитку фінансової діяльності та управління муніципальними фінансами / Ю. В. Камардіна, О. Є. Корнієнко // Вісник Маріупольського державного університету. Серія : Право. – 2018. – Вип. 15. – С. 90–98.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7187
Розташовується у зібраннях:Камардіна Юлія Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kamar_such_v_pravo_2018_15_90.pdf6,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.