Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7186
Назва: Сучасні тенденції розвитку сфери адміністративних послуг в Україні
Автори: Камардіна, Юлія Вікторівна
Ковальов, С. В.
Ключові слова: публічні послуги
адміністративні послуги
державне управління
децентралізація
ЦНАП
адміністративний збір
Дата публікації: 2018
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано різні підходи до визначення поняття «адміністративна послуга» та охарактеризовано практичну сферу адміністративних послуг у сучасних умовах незалежної України. Автор у статті намагається ширше розкрити поняття «адміністративна послуга», визначити його співвідношення з терміном «публічна послуга». Крім цього, доцільно зауважити, що адміністративна послуга сьогодні – це не лише послуга, що надається виключно органом державної виконавчої влади або органом місцевого самоврядування, але й іншими суб’єктами що мають відповідні владні повноваження. Узагальнити теоретичні знання щодо адміністративних послуг, децентралізації повноважень органів влади, центрів надання адміністративних послуг. Виявити нововведення, що зазнала сфера адміністративних послуг за останні роки.
Опис: Камардіна Ю. В. Сучасні тенденції розвитку сфери адміністративних послуг в Україні / Ю. В. Камардіна, С. В. Ковальов // Вісник Маріупольського державного університету. Серія : Право. – 2018. – Вип. 15. – С. 73–82.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7186
Розташовується у зібраннях:Камардіна Юлія Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kamar_such_v_pravo_2018_15_73.pdf6,86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.