Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7179
Назва: Міжнародно-правовий режим безпеки дослідження та використання космічного простору в мирних цілях
Автори: Тихомирова, Галина Євгенівна
Бобкова, А. С.
Ключові слова: безпека людини у космічному просторі
безпека космічної діяльності
охорона космічного простору
Дата публікації: 2017
Короткий огляд (реферат): У статті комплексно надано характеристику міжнародно-правового режиму безпеки дослідження і використання космічного простору в мирних цілях. Окреслено міжнародно-правовий механізм охорони космічного простору від засмічення, від шкідливих наслідків використання ядерних джерел енергії у космічному просторі, та забезпечення безпеки людини у космічному просторі. Аналізуючи міжнародно-правові інструменти убезпечення космічної діяльності, досліджено процес реєстрації космічних об’єктів, дистанційного зондування космічного простору, забезпечення транспарентності та зміцнення довіри між учасниками дослідження та використання космічного простору, міжнародно-правової відповідальності за шкоду, що може виникнути в результаті здійснення космічної діяльності.
Опис: Тихомирова Г. Є. Міжнародно-правовий режим безпеки дослідження та використання космічного простору в мирних цілях / Г. Є. Тихомирова, А. С. Бобкова // Вісник Маріупольського державного університету. Серія : Право. – 2017. – Вип. 14. – С. 43–49.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7179
Розташовується у зібраннях:Тихомирова Галина Євгенівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tihom_mizjn_v_pravo_2017_14_43.pdf4,8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.