Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7173
Назва: Критерії та діагностика якості вимірювань професійної підготовки журналіста у сучасних умовах
Автори: Єфремова, Оксана Володимирівна
Ключові слова: журналістська освіта
медіасфера
цифрові інструменти
якість освіти
Дата публікації: 2024
Видавництво: Маріупольський державний університет
Короткий огляд (реферат): Перед сучасним суспільством стоїть складне завдання вдосконалення системи журналістської освіти. За останні роки значно зріс престиж професії журналіста завдяки розвитку засобів масової інформації. Розділ монографії наголошує на необхідності нового формату професіоналів, готових відповідати на виклики сучасного медіасвіту. Для цього потрібен широкий асортимент навичок: від творчого письма та глибоких аналітичних здібностей до володіння цифровими інструментами та вміння ефективно працювати в онлайн-середовищі. Питання підвищення якості професійної підготовки сучасного журналіста можна вирішити, науково обґрунтувавши ключові критерії, що впливають на якість їх освіти. Це включає вибір і розробку методів та засобів педагогічної діагностики та впровадження сучасних технологій для оцінювання досягнень учнів. У статті представлено різні підходи до діагностики якості підготовки журналістів. Автор особливо зосереджується на використанні штучного інтелекту для підвищення об’єктивності, ефективності, та інноваційності діагностичних процедур, спрямованих на створення більш точних і прогресивних методів діагностики.
Опис: Єфремова О. В. Критерії та діагностика якості вимірювань професійної підготовки журналіста у сучасних умовах / О. В. Єфремова // Викладання журналістики, реклами та піар в контексті компетентнісного підходу : кол. монографія / за заг. ред. С. В. Безчотнікової. – Київ : Маріуп. держ. ун-т, 2024. – С. 113–136.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7173
Розташовується у зібраннях:Єфремова Оксана Володимирівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
efrem_krit_monog_2024_113.pdf9,51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.