Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7172
Назва: Методика проведення занять з дисциплін журналістського циклу з використанням штучного інтелекту
Автори: Іванова, Тетяна Вікторівна
Ключові слова: журналістська освіта
медіасфера
штучний інтелект
Дата публікації: 2024
Видавництво: Маріупольський державний університет
Короткий огляд (реферат): Автор наголошує на важливості інтеграції штучного інтелекту (ШІ) у навчальний процес студентів журфаку. Досліджено методологію використання ШІ у вправах, тематичних дослідженнях та ділових іграх, спрямованих на розвиток навичок використання цієї технології в медіасфері. Особлива увага приділяється практичній роботі студентів з індивідуальними проектами з використанням ШІ для створення візуальних матеріалів. Цей підхід не тільки сприяє практичній підготовленості у використанні сучасних технологій у журналістській діяльності, а також розвиває критичне мислення та аналітичні навички серед студентів, зосереджуючись на оцінці та сприйнятті інформації крізь призму ЗМІ. Оволодіння цими технологіями не тільки розширює знання учнів, а й розвиває творчі здібності та інновації у створенні медіаконтенту. Автор підкреслює, як ШІ може стати ключовим інструментом у формуванні компетентностей студентів для майбутньої професійної діяльності в журналістиці.
Опис: Іванова Т. В. Методика проведення занять з дисциплін журналістського циклу з використанням штучного інтелекту / Т. В. Іванова // Викладання журналістики, реклами та піар в контексті компетентнісного підходу : кол. монографія  / за заг. ред. С. В. Безчотнікової. – Київ : Маріуп. держ. ун-т, 2024. – С. 63–80.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7172
Розташовується у зібраннях:Іванова Тетяна Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ivan_metod_monog_2024_63.pdf6,61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.