Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7171
Назва: Інтегровані соціальнокомунікаційні технології: як навчити журналіста бути почутим та побаченим
Автори: Безчотнікова, Світлана Володимирівна
Ключові слова: журналістська освіта
соціальні комунікаційні технології
Дата публікації: 2024
Короткий огляд (реферат): Вплив цифрових технологій та можливості штучного інтелекту повертають нас до питання пошуку нових підходів та методів дослідження соціальних комунікацій та нові методи навчання журналістики. Головне завдання журналістської освіти – надати здатність створювати якісний медіа продукт. Тим не менш, формування вміння донести цей товар до споживача, та знайти свою аудиторію, бути побаченим і почутим – не менш актуально. Курс «Інтегровані соціальні комунікаційні технології» досягає цієї мети і базується на аналізі та узагальненні найуспішніших практик. Тому евристичні та дослідницькі методи роботи з учнями в засвоєнні курсу вважаються найбільш ефективними, так як студенти можуть опанувати теорію технологічного процесу, навчитися аналізувати його складові та будувати власні моделі соціальної комунікації. Крос-медійне оповідання – унікальний підхід до залучення уваги аудиторії до медіапродукту, що дозволяє журналістам, фахівцям зі зв’язків з громадськістю, і рекламодавцям їх побачили та почули.
Опис: Безчотнікова C. В. Інтегровані соціально-комунікаційні технології: як навчити журналіста бути почутим та побаченим / C. В. Безчотнікова // Викладання журналістики, реклами та піар в контексті компетентнісного підходу : кол. монографія  / за заг. ред. С. В. Безчотнікової. – Київ : Маріуп. держ. ун-т, 2024. – С. 11–28.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7171
Розташовується у зібраннях:Безчотнікова Світлана Володимирівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
besch_integ_monog_2024_11.pdf7,75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.