Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7043
Назва: Правові засади забезпечення державної підтримки для здобуття вищої освіти учасниками АТО в Україні
Автори: Трофименко, Анастасія Вікторівна
Ключові слова: антитерористична операція (АТО)
учасник АТО
учасник бойових дій
вища освіта
вищий навчальний заклад
Дата публікації: 2017
Короткий огляд (реферат): У роботі автором представлено аналіз сучасного українського законодавства в сфері забезпечення державної підтримки для отримання вищої освіти учасниками антитерористичної операції (АТО), що проводиться на сході України з квітня 2014 року. Встановлено основні нормативно-правові акти, що створюють правові засади підтримки учасників АТО та членів їх сімей у сфері вищої освіти. Розглянуто основні права та пільги, що забезпечуються державою учасникам АТО та їх дітям при вступі у вищі навчальні заклади. Виявлено основні форми та механізми забезпечення державної цільової підтримки в цій сфері згідно національного законодавство.
Опис: Трофименко А. В. Правові засади забезпечення державної підтримки для здобуття вищої освіти учасниками АТО в Україні / А. В. Трофименко // Інтернаціоналізація як фактор конкурентоспроможності сучасного університету : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф., м. Маріуполь, 25–26 трав. 2017 р. – Маріуполь, 2017. – С. 355–358.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7043
Розташовується у зібраннях:Трофименко Анастасія Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
trof_a_prav_konf_2017_355.pdf2,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.