Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7035
Назва: Лідерство в культурі педагогічного менеджменту
Автори: Іванова, Тетяна Вікторівна
Ключові слова: педагогічний менеджмент
лідерство
Дата публікації: 2017
Короткий огляд (реферат): Актуальність формування культури педагогічного менеджменту зумовлена процесами демократизації, гуманізації та гуманітаризації, які здійснюються в сучасній освіті. З переходом від командної системи економіки система освіти також зазнала значних трансформацій, що, передусім, відбуваються на рівні керівника освіти: демократизується процес прийняття рішень, школа і ВНЗ набувають більшої самостійності в управлінській діяльності, формуванні якостей лідера, змін у стосунках між керівниками та підлеглими. Усе це актуалізує розробку та дослідження проблеми культури педагогічного менеджменту.
Опис: Іванова Т. В. Лідерство в культурі педагогічного менеджменту / Т. В. Іванова // Інтернаціоналізація як фактор конкурентоспроможності сучасного університету : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф., м. Маріуполь, 25–26 трав. 2017 р. – Маріуполь, 2017. – С. 256–261.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7035
Розташовується у зібраннях:Іванова Тетяна Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ivan_lid_konf_2017_256.pdf3,75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.