Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7032
Назва: Академічна мобільність як стимул розвитку університетського потенціалу (на прикладі співробітництва МДУ з університетами та організаціями Італійської Республіки)
Автори: Найдьонова, Л. А.
Трифонова, Ганна Валеріївна
Ключові слова: академічна мобільність
стажування
Еразмус
Дата публікації: 2017
Короткий огляд (реферат): У тезах проаналізований вплив академічної мобільності на зацікавленість студентів отримувати нові знання та вдосконалювати професійні навички. Був розглянутий зв'язок між інтересом студентів до предмету і подорожей та можливістю університету розширити свою діяльність. Приклад співробітництва Маріупольського державного університету з університетами та організаціями Італійської Республіки доводить вагому роль академічної мобільності у розвитку спеціальностей університету. Слухаючи лекції відомих зарубіжних професорів, подорожуючи та відчуваючи культуру іншої країни, а також вдосконалюючи свої професійні здібності, студенти отримують шанс знайти хорошу роботу в Україні або продовжити своє навчання закордоном. Досвід МДУ є блискучим прикладом того, як викладання італійської мови пройшло шлях від факультативу, який відвідували 260 студентів, до відкриття трьох спеціальностей та магістерської програми «Переклад (італійська)».
Опис: Найдьонова Л. А. Академічна мобільність як стимул розвитку університетського потенціалу (на прикладі співробітництва МДУ з університетами та організаціями Італійської Республіки) / Л. А. Найдьонова, Г. В. Трифонова // Інтернаціоналізація як фактор конкурентоспроможності сучасного університету : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф., м. Маріуполь, 25–26 трав. 2017 р. – Маріуполь, 2017. – С. 217–219.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7032
Розташовується у зібраннях:Трифонова Ганна Валеріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
trif_akad_konf_2017_217.pdf2,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.