Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7021
Назва: Інтернаціоналізація вищої освіти як складова європейської інтеграції України
Автори: Лисак, Вікторія Феофанівна
Ключові слова: європейська інтеграція
вища освіта
університетське співробітництво
Дата публікації: 2017
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано інтернаціоналізацію вищої освіти України як складову європейської інтеграції. Розглянуто базові документи держави та Стратегію реформування вищої освіти України до 2020 р. Приділена увага змістовному розумінню процесу інтернаціоналізації вищої освіти та практичних заходів університетів України на шляху до європейської інтеграції та входженню в європейський освітянський простір. Зроблено висновки про необхідність подальшого доопрацювання нормативно правової бази та залучення широких кіл викладачів та науковців до міжнародного співробітництва.
Опис: Лисак В. Ф. Інтернаціоналізація вищої освіти як складова європейської інтеграції України / В. Ф. Лисак // Інтернаціоналізація як фактор конкурентоспроможності сучасного університету : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф., м. Маріуполь, 25–26 трав. 2017 р. – Маріуполь, 2017. – С. 133–135.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7021
Розташовується у зібраннях:Лисак Вікторія Феофанівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
lisak_int_konf_2017_133.pdf2,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.