Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6865
Назва: Міжкультурна комунікація і глокалізаційні процеси у соціологічному вимірі : зб. матеріалів ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф., м. Маріуполь, 16 квіт. 2021 р.
Автори: гол. ред. В. Ф. Лисак
Ключові слова: міжкультурна комунікація
соціокультурний простір
глокалізаційні процеси
Дата публікації: 2021
Видавництво: Маріупольський державний університет
Короткий огляд (реферат): Збірник містить матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Міжкультурна комунікація і глокалізаційні процеси у соціологічному вимірі», що відбулася 16 квітня 2021 року, в якій прийняли участь освітяни, науковці, громадські активісти з України. У наукових виступах і доповідях учасників конференції висвітлені актуальні питання з проблем міжкультурної комунікації у соціологічному вимірі та інтенсивності міжкультурної взаємодії.
Опис: Міжкультурна комунікація і глокалізаційні процеси у соціологічному вимірі : зб. матеріалів ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф., м. Маріуполь, 16 квіт. 2021 р. / під заг. ред. В. Ф. Лисак. – Маріуполь : МДУ, 2021. – 180 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6865
Розташовується у зібраннях:Міжкультурна комунікація і глокалізаційні процеси у соціологічному вимірі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mizjk_kom_konf_2021.pdf2,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.