Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6355
Назва: Театральне життя Північного Приазов’я (середина XIX–XX ст.)
Автори: Демідко, Ольга Олександрівна
Ключові слова: Північне Приазов’я
театральне життя
Дата публікації: 2021
Видавництво: Ліра-К
Короткий огляд (реферат): Дослідження присвячене особливостям розвитку театрального життя Північного Приазов’я від середини XIX–XX ст. Встановлено, що формування театрального життя у Північному Приазов’ї почалося з середини XIX ст. завдяки наявності мандрівних (пересувних) труп. Охарактеризовано виникнення перших професійних театральних труп в регіоні, загальні тенденції розвитку маріупольського і бердянського театрів, а також проаналізовано наявні проблеми в театральній культурі у зазначений період. Оцінено вплив театрального мистецтва і встановлено, що серед мешканців приазовського краю театр користувався великим пошануванням. Книга адресована викладачам, аспірантам, студентам, театрознавцям, краєзнавцям і всім, кого цікавить історія та культура України.
Опис: Демідко О. О. Театральне життя Північного Приазов’я (середина XIX–XX ст.) / О. О. Демідко. – Київ : Ліра-К, 2021. – 208 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6355
ISBN: 978-617-520-154-1
Розташовується у зібраннях:Демідко Ольга Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
demid_teatr_2021.pdf4,77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.