Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/446
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБулатова, Олена Валеріївнаuk_UA
dc.contributor.authorБалабанова, Наталя Василівнаuk_UA
dc.contributor.authorБеззубченко, Ольга Анатоліївнаuk_UA
dc.contributor.authorЗахарова, Ольга Володимирівнаuk_UA
dc.contributor.authorЛисак, Вікторія Феофанівнаuk_UA
dc.contributor.authorМарена, Тетяна Василівнаuk_UA
dc.contributor.authorМітюшкіна, Христина Сергіївнаuk_UA
dc.contributor.authorНіколенко, Тамара Іванівнаuk_UA
dc.contributor.authorОсипенко, Кристина Валеріївнаuk_UA
dc.contributor.authorЧентуков, Юрій Іллічuk_UA
dc.contributor.authorПутятін, Е. І.uk_UA
dc.contributor.authorЧентуков, І. Ю.uk_UA
dc.date.accessioned2014-05-12T12:54:37Z-
dc.date.available2018-03-12T12:54:37Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://91.250.23.215:8080/jspui/handle/123456789/446-
dc.descriptionРозвиток міжнародної конкурентоспроможності регіону в умовах глобальної інтеграції : монографія / під заг. ред. О. В. Булатової ; відп. ред. О. А. Беззубченко. – Маріуполь, 2014. – 258 с.uk_UA
dc.description.abstractУ монографії висвітлено теоретико-методологічні основи визначення регіону в міжнародній економіці; визначено методичні засади оцінки конкурентоспроможності регіону; досліджено міжнародну конкурентоспроможність регіону з урахуванням галузевого аспекту; досліджено фінансову складову міжнародної конкурентоспроможності регіону. Запропоновано методику розрахунку інтегрального показника рівня міжнародної конкурентоспроможності регіону. Визначено конкурентоспроможність регіонів світового господарства в умовах глобальної інтеграції.uk_UA
dc.titleРозвиток міжнародної конкурентоспроможності регіону в умовах глобальної інтеграції: колективна монографіяuk_UA
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Колективні монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
rozvytok_mizhnar_konkurentosprom.pdf3,65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.