Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4288
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМацука, Вікторія Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-11-05T17:19:33Z-
dc.date.available2023-11-05T17:19:33Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://repository.mdu.in.ua/jspui/handle/123456789/4288-
dc.descriptionМацука В.М. Етнічний гастрономічний туризм як популярний напрямок у туристичній індустрії: литовський та український досвід / В.М. Мацука // Україна – Литва: історичні, мовно-культурні та туристські паралелі: матеріали міжнар. наук.-практ. конф., м.Київ, 19 листоп. 2021 р. – Київ: Гельветика, 2021. – С. 139–142.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectгастрономічний туризмen_US
dc.subjectетнічний туризмen_US
dc.titleЕтнічний гастрономічний туризм як популярний напрямок у туристичній індустрії: литовський та український досвідen_US
dc.typeThesisen_US
Розташовується у зібраннях:Мацука Вікторія Миколаївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
etn_konf_2021_126.pdf1,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.