Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/929Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Мацука, Вікторія Миколаївна | - |
| dc.date.accessioned | 2019-07-03T10:29:35Z | - |
| dc.date.available | 2019-07-03T10:29:35Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | - |
| dc.identifier.uri | http://repository.mdu.in.ua/jspui/handle/123456789/929 | - |
| dc.description | Методичні рекомендації щодо організації самостійної роботи та вивчення дисципліни "Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі" (для студентів ОС "Магістр" галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 073 "Менеджмент") / уклад. В. М. Мацука. – Маріуполь : МДУ, 2019. – 38 с. | en_US |
| dc.title | Методичні рекомендації щодо організації самостійної роботи та вивчення дисципліни "Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі" | en_US |
| dc.type | Book | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра менеджменту Мацука Вікторія Миколаївна | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| MR_innovatsiini_tekhnologii.pdf | 1,2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.