Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7909Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Городнюк, Наталія Андріївна | - |
| dc.date.accessioned | 2024-11-25T15:00:39Z | - |
| dc.date.available | 2024-11-25T15:00:39Z | - |
| dc.date.issued | 2016 | - |
| dc.identifier.uri | http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7909 | - |
| dc.description | Городнюк Н. А. Концепт їжі у романі М. Гарецького “Віленські комунари” у контексті гастрономічної традиції літератури 1920–30-х рр. / Н. А. Городнюк // Наукові праці [Чорноморського державного університету імені Петра Могили комплексу “Києво-Могилянська академія”]. Серія : Філологія. Літературознавство. – 2016. – Т. 276, вип. 264. – С. 30–35. | en_US |
| dc.description.abstract | У статті проаналізовано концепт їжі у романі відомого білоруського письменника М. Гарецького «Віленські комунари». З’ясовано, що концепт їжі постає визначальним у семіотиці роману, а гастрономічний код – ключовим смислоутворюючим чинником тексту, таким, що моделює вектор прочитання, актуалізуючи основні ідейні та ідеологічні антиномії твору й обумовлюючи його естетику і стилістику. | en_US |
| dc.description.sponsorship | . | en_US |
| dc.language.iso | other | en_US |
| dc.subject | літературознавство | en_US |
| dc.subject | Гарецький М. | en_US |
| dc.subject | концепт | en_US |
| dc.subject | семіотика | en_US |
| dc.title | Концепт їжі у романі М. Гарецького “Віленські комунари” у контексті гастрономічної традиції літератури 1920–30-х рр. | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | Городнюк Наталія Андріївна | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| gorod_konc_2016_276_264_30.pdf | 639,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.